AZ ÖN ÉS MÁSOK KÉNYELMÉÉRT

Házirendünk

Tisztelt Vendégeink!

Tőlünk telhetően mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni és betartani.

1.) Érkezés – távozás (check in – check out) információk

Az apartmant az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni. A távozás napján az apartmant 10.00 óráig kell elhagyni. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékukat előre jelezzék, e-mailben. A távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég az apartmanba. A korábbi érkezés és a későbbi távozás lehetősége abban az esetben áll fenn, amennyiben azt írásosan visszaigazoljuk Önöknek.

2.) Az apartman kulcsa
A regisztráláskor apartmankulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. Az apartman elhagyásakor a kulcsot kérjük az előre egyeztetett időpontban leadni.

3.) Látogatók
Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, a vendég-bejelentőlap pontos kitöltésével szíveskedjenek bejelenteni.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére az apartman ára a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkolás az udvarban, fürdőlepedő és kisméretű törülköző használata, az apartman teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata (veranda, udvar, kültéri pihenő, grill). A grillezéshez faszenet biztosítunk.

5.) Biztonság
Az apartmanban hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.

6.) Tűzvédelem
Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni szigorúan tilos!

7.) Dohányzás
Az apartman egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a verandától 5 méterre kijelölt területén gyújthatnak rá.

8.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát, és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

9.) Az apartman értékei
A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet, törülközőt, stb. ) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

10.) Távozás a szobából
A berendezési tárgyakat kérjük az adott szobában hagyni, azokat rendeltetésszerű helyére visszahelyezni. Kérjük, a csapokat megfelelően zárják el, a konyhai elektromos eszközöket és a vasalót kapcsolják ki, a villanyokat kapcsolják le.

11.) Hibajelentés
Kérjük, hogy az apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást a ház illetékesei felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

12.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a tulajdonos az okozóval megtérítteti. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelően örömteli és zavartalan lesz.

https://nulledscriptor.org/